Ponudba

[grid12]

Očesna optika in okulistični pregledi

Ne veste kje kupiti oziroma naročiti pravilno izdelana očala?

Vabimo vas v  optiko Optris v Šentjerneju, kjer nam ni vseeno za zdravje vaših oči in vaš izgled z očali.  Z individualnim pristopom in strokovnim znanjem želimo biti navdih za vas in vaše oči.

Skladno s preventivnimi ukrepi ob izbruhu virusa COVID-19 upoštevajmo pravila!

             

Nudimo:

[grid11][grid5]

  • Sončna očala

Zavedamo se kako pomembna je zaščita oči pred škodljivimi sončnimi žarki. Sončna očala ne predstavljajo le modni dodatek ampak zaščito oči, zato razpolagamo s takimi, ki vam zagotavljajo kakovostno UV zaščito. Pri nas lahko  izbirate med veliko ponudbo sončnih očal, po naročilu pa vam lahko izdelamo tudi športna ali sončna očala z dioptrijo.

[/grid5]
[grid5]

  •  Korekcijska očala

Pri nas lahko izbirate med korekcijskimi okvirji manj znanih proizvajalcev do svetovno priznanih blagovnih znamk. Razpolagamo z izborom korekcijskih okvirjev različnih cenovnih kategorij. Velik izbor tako klasičnih kot modnih okvirjev (za otroke, mlade in malo manj mlade) omogoča našim kupcem, da v optiki najdejo s pomočjo usposobljenega prodajnega osebja okvir primeren za predpisano dioptrijo, barvo in stil, ki bo najbolj prilagojen celostni podobi in željam kupca. Izbirate lahko med različnimi tipi steklc: enožariščna, bifokalna, progresivna, polarizacijska, foto občutljiva stekelca, mineralna/steklena, organska/plastična…

[/grid5][/grid11]

[/grid12]

[grid11]

[grid5]

  • Kontaktne leče

Uporaba kontaktnih leč narašča iz leto v leto pri vseh starostnih skupinah. Osnova oziroma predpogoj za uporabo kontaktnih leč je pregled pri zdravniku – oftalmologu. Nudimo vam pregled za kontaktne leče ter uvajanje za uporabo le-teh.

[/grid5]

[grid5]

  • Pregled vida

V naši sodobno opremljeni očesni ordinaciji opravljamo specialistične okulistične preglede ter merjenje dioptrije. Pregled opravlja priznan zdravnik – oftalmolog. Merjenje dioptrije je osnova za izdelavo očal ali predpis kontaktnih leč. Naročite se lahko osebno ali po telefonu 05 99 314 77, 040 552 010.

[/grid5]

[grid5]

  • Svetovanje

Nudimo vam individualno in strokovno svetovanje pri izbiri korekcijskih in sončnih očal ter kontaktnih leč.

[/grid5]

[grid5]

  • Darilni boni

Razveselite svoje najbližje z nakupom darilnega bona, katerega lahko uporabite za nakup vseh izdelkov in storitev v naši optiki.

[/grid5]

[grid5]

  • Etuije, vrvice, čistilne ter druge pripomočke za očala

[/grid5]

[grid5]

  • Izvajamo prilagoditve in popravila očal

[/grid5]

[/grid11]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *